Lucka 24: God jul!

Dags att runda av den här adventskalendern. Det blev en väldigt blandad kompott, och det har varit roligt att pröva på lite olika bloggstilar. Nu tror jag mig veta på ett ungefär hur jag ska använda bloggen, inte minst tack vare er som kommenterat och gett feedback. Lusten att skriva regelbundet har också kommit tillbaka, även om jag nog inte kommer mäkta med att skriva dagliga inlägg i fortsättningen.

Till sist: jag hintade tidigare om några projekt jag har på gång. De får förbli hemliga tills vidare. God jul!

Andra bloggar om

7 comments to Lucka 24: God jul!

 • Thord Lang

  GOD JUL & GOTT NYTT BLOGGG ÅR!

  THORD

 • Tack, Mattias, för allt! Blott en afton bor vi här. “Gud är inte en Gud för döda utan för levande, ty för honom är alla levande.”

 • Håkan Högberg

  Träffade aldrig Mattias. Läste hans fantastiska bok. Gillade hans sätt att skriva. Jag lever själv med nedsatt rörelseförmåga och uppskattar alltid när människor i vår situation så att säga gillar läget och sedan gör något kreativt med sitt liv.

  Det var så jag uppfattade Mattias.
  Guds Frid till vänner och anhöriga.

 • Erik

  Mattias, du kommer för alltid vara saknad. Det är så fruktansvärt hemskt det som har hänt. DU kommer föralltid att vara en ängel.

  Vila i Frid.

 • Sirlando

  Vila i frid Mattias.
  Vi träffades aldrig personligen, även om jag sett dig på läktarna vid flertalet tillfällen.
  Precis som så många skriver, så hade du den skarpaste pennan på nätet och vi är många som kommer att sakna dig och dina texter.
  Mina tankar går till de anhöriga.

  Himlen är en Ängel rikare.

 • henke

  Vila i frid.
  Hälsa änglarna.

 • 08-ängel

  Vila i frid Mattias. Ditt engagemang och dina strålande texter kommer saknas djupt.

  Se hälsningar till Mattias från hans kamrater på BaraBen.