Lucka 18: Tipsdags

I dag blir det lite credd till några bloggar jag följer:

  • Andreas Ekström, kulturjournalist på Sydsvenskan, lyckas med att blogga om allt möjligt och ändå behålla en egen ton, varm och sympatisk men skarp när så krävs. Och så gillar han Jeff Porcaro, bara en sån sak.
  • Fjärde väggen heter Sofia Lilly Jönssons hemsida och blogg. Hon är musiker och musikvetare och bloggar ganska brett med kulturkritik riktad mot både kyrka och politik som centrum. Politiskt är vi på helt olika planeter, men hennes analytiska förmåga och språkliga precision är guld värd.
  • FullDelaktighet.nu har jag tipsat om förut, men tyvärr lär den inte bli irrelevant än på många år.
  • Elof bloggar solo. Spännande när Elof från Kristenunderjord och Kommuniteten Oikos startar egen blogg. Missa för allt i världen inte hans bibelläsningsguide.
    http://elof.wordpress.com/

    Andra bloggar om

    Comments are closed.